Solo exhibition
Reproduction
Vestfold Kunstnersenter
29 AUG 2009 - 26 SEP 2009

It is our pleasure to announce that we have been invited to hold a solo exhibition at Vestfold Kunstnersenter in Tønsberg. The exhibition is scheduled for August/September 2009.

Vestfold Kunstnersenter, Tønsberg

Press release, Vestfold Kunstnersenter (Norwegian)
Vi er glade for å presentere en ny separatutstilling med kunstnerne LELLO//ARNELL - Jørgen Craig Lello & Tobias Arnell, som viser skulpturer og billedverk ved Vestfold kunstnersenter.

I sine to seneste separatutstillinger, REDISCOVERY ved Galleri Erik Steen i fjor høst og REVISION ved Galleri 21 i Malmö, Sverige i vår, har kunstnerne arbeidet med utgangspunkt i ideologiske og idémessige fundamenter og verdensanskuelser som en metode for å utforske vår egen samtid.

Gjennom defragmentering, forfalskning og gjendiktning av oppfatninger, objekter og hendelser benytter de seg av et historisk språk for å formidle en spørsmålsstilling rundt vår samfunns-identitet og vår individuelle oppfattelse av verden rundt oss.

Verkene de viser i utstillingen er - på forskjellige vis - eksempler på dette. Fra abstrakte tilnærminger mot kartografi og astronomi til rekonfigurasjon av antikke møbler og porselen skaper kunstnerne et verdensbilde som føles fremmed og familiært i samme øyeblikk.

Velkommen til vernissage 29. august kl. 13:00!
For mer informasjon vennligst se www.vestfold-kunstnersenter.no